Verzuim

Verzuim en re-integratie begeleiding

Keuringen

Keuringen - PMO en rijbewijs

Advies

Advies

Trainingen

Trainingen

Klantervaringen

Hieronder staan enkele uitspraken van organisaties die diensten hebben afgenomen van of die samenwerken met Kuin Bedrijfsarts en Consultant:

Rob Kelder, innerChi - coaching, analytische psychotherapie

innerChi - Analytische (psycho)therapie, hypnotherapie en coaching

Els is een daadkrachtige bedrijfsarts die door haar open communicatie en korte lijnen partijen in beweging brengt. Ze is sterk analytisch en empathisch waardoor zij goed kan spiegelen en tot de kern van de zaak komt. Mede hierdoor en door haar wil om samen te werken onderscheidt zij zich van andere bedrijfsartsen.

Els is betrokken in haar vakgebied, bij mensen en organisaties. Ik verwijs graag cliënten aan haar door voor een second opinion of om goed voorgelicht te worden. 

Bas Sprengers

Els is een betrokken en terzake deskundig bedrijfsarts, die niet alleen zieke medewerkers adequaat en betrokken ter zijde staat in hun genezingsproces, maar die hen tevens ondersteunt in het creëren van nieuw perspectief. Bovendien staat Els leidinggevenden goed terzijde bij casussen waar contact met andere instanties nodig is. 

Nettie Saarloos, Tandem - Organisatieadvies en interimmanagement

Tandem

Ik heb Els Kuin leren kennen in mijn rol als interim-directeur bij SBI. Zij is als bedrijfsarts duidelijk, integer, rustig en betrokken bij zowel werkgever als werknemer.

Bij lastige situaties is het snel schakelen en kunnen de juiste stappen in de organisatie genomen worden. Els Kuin heeft een netwerk met hulpverleners, die snel en op een juiste manier ingezet kunnen worden.

Ik zal Kuin bedrijfsartsen zeker bij bedrijven aanbevelen.

 

 

Els Kuin

Els Kuin

Contact

T 030-2734276
F 030-2734478
Contact Email